6978171417 Βασιλέως Γεωργίου 72, Αλμυρός konstantinoscom@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις - Κλιματισμός | Αλμυρός Μαγνησίας


Η επιχείρησή μας εδώ και πάνω από 20 χρόνια προσφέρει θερμοϋδραυλικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μεριμνώντας τόσο για την ποιότητα των υλικών αλλά και για την ορθή λειτουργία κάθε μας έργου.

Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, καλύπτοντας τους τομείς των υδραυλικών, παντός είδους θέρμανσης και κλιματισμού προσφέροντας λύσεις αποτελεσματικές και προσιτές για κάθε χώρο.

Είτε πρόκειται για νέα ή για ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση αναλαμβάνουμε εργασίες μελέτης, κατασκευής, επισκευής, αντικατάστασης και συντήρησης φροντίζοντας για ένα λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Νέες εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιου - κουζίνας, αποκατάσταση υδραυλικών βλαβών, ηλιακοί θερμοσίφωνες, τοποθέτηση ειδών υγιεινής κ.α.
 
     
     
 
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΗΈλεγχος δικτύου ύδρευσης - αποχέτευσης, αντικατάσταση στηλών αποχέτευσης, αντικατάσταση ή επισκευή κεντρικού φρεατίου, αποφράξεις κτλ.
 
     
     
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων, μελέτη και εγκατάσταση κεντρικών συστημάτων κλιματισμού, συντήρηση και service air - condition.
 
     
 
     
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Εγκαταστάσεις θέρμανσης πετρελαίου και φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας, συντήρηση και επισκευή υφιστάμενων εγκαταστάσεων, ενδοδαπέδια θέρμανση.
 
     
     
 
ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Το συνεργείο μας είναι το μόνο στην περιοχή μας που αναλαμβάνει χημικό καθαρισμό σε εγκαταστάσεις θέρμανσης, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας προβλήματα ιδιαίτερα των παλαιών κυκλωμάτων που λειτουργούν με νερό.
 
     
     
 
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Η εγκατάσταση αντλιών θερμότητας αποτελεί μια σύγχρονη λύση θέρμανσης και ψύξης ενός χώρου, με υψηλό βαθμό απόδοσης και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η εταιρεία μας εγγυάται για την ορθή εγκατάσταση και κατά συνέπεια, λειτουργία των έργων μας.
 
     
 
     
  ΕΜΠΟΡΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Μπορείτε να απευθυνθείτε στην επιχείρησή μας για την αγορά σε λέβητες πετρελαίου και αερίου, αντλίες θερμότητας και θερμαντικά σώματα αξιόπιστων εταιρειών σε προνομιακές τιμές.
 
     
 
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μας.